Наші новини

У Харкові завершилися змагання за Кубок України з кулінарії

Нагородження переможців Кубка України з кулінарії «Східний регіон 2019» відбулося 14 серпня, на території «Arizona Beach Club».

Протягом трьох днів кращі кулінари зі всієї України і ближнього зарубіжжя змагалися за «Золотий кітель». Суддями змагань стали топові шеф-кухарі та кондитери України, Білорусі та Литви.

За словами начальника управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторії Грецької-Миргородської, змагання показали високий рівень кулінарів і цієї індустрії в цілому.

«Я впевнена, що для багатьох, а особливо для переможців, ці змагання стали натхненням для подальшого професійного шляху. Кожен з вас гідний найкращих клієнтів і щирого визнання. Прагніть і удосконалюйтеся», - звернулася до учасників Кубка Вікторія Грецька-Миргородська.

У номінації «Золотий кітель, кухар-юніор 2019» перше місце здобув Олександр Гахов (Харків), в номінації «Золотий кітель, шеф-кухар 2019» - Артур Гамалій (Одеса), в номінації «Золотий кітель, кондитер 2019» - Микола Антоненко (Київ), в номінації «Золотий кітель, команда 2019» - команда ресторану «Мясторія» (Київ).

Довідка. Кубок України з кулінарії «Східний регіон 2019» проводиться Першою Українською Асоціацією Шеф-кухарів і Кулінарної академією «Al.Cuisine» за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.






Іміджеві проєкти
Made on
Tilda