Особливістю цього сезону був інтерактивний майданчик Харківського державного університету харчування та торгівлі, на якому гості фестивалю могли дізнатися про можливості молекулярної кухні і продегустувати їжу, отриману із застосуванням інноваційних способів капсулювання і гранулювання. Також, відбулася презентація від мережі пивомаркетів «Тандем», на якій учасники події познайомилися з пивом з усього світу, дізналися про корисні властивості і методи виробництва напоїв.
Кульмінацією гастрономічного дійства був майстер-клас від шеф-кухаря Віталія Нужного – чемпіона України східного регіону з кулінарного мистецтва 2018.
Протягом усього дня гості відпочивали під DJ-супровід та виступи музичних колективів, насолоджувалися конкурсами та анімацією, а також смачно провели час у теплій атмосфері фестивалю.
Довідка. Food Fest Gastroman Autumn організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради, спільно з Харківським державним університетом харчування та торгівлі, під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.





